Unikat 123
(avg/sep/okt 2022)

Jesenska številka 123 je izšla 24. avgusta 2022.
V njej je 17 člankov za ustvarjanje odraslih in 10 člankov v prilogi za otroke imenovani Ostržek. Številka zajema predloge za ustvarjanje uporabnih in dekorativnih izdelkov v  jesenskem vzdušju, ideje za dekoracije, za voščilnice in slike, za izdelke iz papirja … V tokratni številki kot je že običajno prikazujemo tehnike ročnih del – vezenje, kvačkanje in pletenje, pa tudi šivanje … V prilogi Ostržek je veliko zamisli, ki jih otroci zmorejo izpeljati sami ali z le malo pomoči odraslih. Ideje v priročniku so primerne za izdelavo unikatnih izdelkov zase ali za obdarovanje.

Od 1. 1. 2018 dalje Unikat izhaja v obliki priročnika štirikrat letno. Podobo in format smo malenkost osvežili, dodali smo 10 strani in za vas pripravili eno tretjino več vsebine in ustvarjalnih idej.

Priročnika ne bo več mogoče kupiti pri prodajalcih časopisov, kupite ga lahko na naši spletni strani z naročilnico, v nekaterih trgovinah z ustvarjalnim materialom (seznam je objavljen na naši facebook strani) in v našem uredništvu (04 51 55 880).

Naslednja številka izide 7. novembra 2022.